Ioga per a nens i nenes

Quatre viatges pel món, quatre classes pensades per viatjar amb el cos i la ment a través del joc, la música i la dansa. Uns viatges que ens faran conèixer el ioga; les asanes, la respiració, la meditació i la relaxació amb diferents tècniques adaptades per a nens de 5 a 10 anys aproximadament.

India, Tailàndia, Àfrica i els Indis de Nord amèrica són els escenaris d’aquestes classes. Una aventura per compartir i gaudir amb tota la família.

Al viatge a Índia coneixerem agluns ritus hindús i la història dels Beatles , a Tailàndia el conte de Siddharta el buda, el massatge tailàndes i la meditació. A Àfrica, ens mourem a ritme de djembé i coneixerem les danses de les tribus guerreres i amb els Indis Americans lluitarem contra la invasió de l’home blanc amb un homenatge a la naura i als 4 elements, l’aigua, el foc, la terra i l’aire.


  • EDAT RECOMANADA: entre 5 i 10 anys aprox.
  • INSIPIRAT en els tallers i extraescolars duts a terme en escoles
  • DURACIÓ DE LES CLASSES: 30 min aprox.
  • PREU DEL PACK DE 4 CLASSES: 15 euros
  • COMPRA SEGURA A TRAVÉS DE HOTMART: podràs pagar per targeta o paypal amb total seguretat
  • PRODUCTE ÚNIC I INTRANSFERIBLE. Aquest curs té drets d’autor


Alumnes i professors diuen :

Les classes de ioga amb la Violeta són màgiques. A cada viatge explica una petita història que convida als nens i nenes a la pràctica de ioga d’una manera entenedora i molt divertida. En les seves sessions combina el ioga amb el joc i la música, promovent tant moments alegres i dinàmics, com moments serens i tranquils

laia franch, MESTRA D’EDUCACIÓ INFANTIL

M’agrada molt fer ioga amb la Violeta perquè ens explica coses de paísos que a mi m’agradaria visitar, i m’ho passo molt bé amb els amics.

sira, alumna de l’extraescolar de ioga per a nens i nenes

RESUM DELS VIATGES PEL MÓN

Teaser del viatge a Índia
Teaser del Viatge a Tailàndia
Teaser del viatge a Amèrica